ЈОВАН ЈОВАНОВСКИ

"Еве на врвот се искачив. Сам.
Тука не ме следи око ничие.
И што? Јас во себе пак го шепотам
Жалосниот сон на своето величие."
- „Врв“ - Poem by Blaze Koneski

Здраво!

Јас сум Јован Јовановски (25 години; Скопје, Македонија).

Главен интерес ми е програмирањето, а ова се дел од проектите на кои сум работел:


Buco's Burgers [Android] [iOS]
Распоред на часови


Challenge Your Friends 2Player [Android] [iOS]
Challenge Your Friends
2playergames.io


Распоред (Macedonian) [not available anymore]
Распоред на часови


Продолжува наскоро...