ЈОВАН ЈОВАНОВСКИ

"I have so much to say to you that I am afraid I shall tell you nothing."
- Fyodor Dostoyevsky, The Brothers Karamazov

Здраво!

Јас сум Јован Јовановски (24 години; Скопје, Македонија).

Главен интерес ми е програмирањето, а ова се дел од проектите на кои сум работел:


Buco's Burgers [Android] [iOS]
Распоред на часови


Challenge Your Friends 2Player [Android] [iOS]
Challenge Your Friends
2playergames.io


Распоред (Macedonian) [not available anymore]
Распоред на часови


Продолжува наскоро...